Alla inlägg den 30 juli 2009

Av E J - 30 juli 2009 20:42


Gick ner till BK:n med Loka och tränade lite lydnad. Hon fattade precis vart vi var på väg, och skulle dessutom passera den frestande sjön, så hon var rätt slut i skallen redan när vi kom fram till ängarna. Och värre blev det.


Det märktes att hon inte tränat på ett tag, dels för att hon var riktigt ivrig och med på noterna men också för att jag nästan tog kål på henne efter bara en kvarts träning. *fniss* Det var jobbigt... Men roligt!


Tränade på ställandet under gång, det gick sisådär.

Läggandet under gång gick riktigt bra, där känns det som om det kanske landat lite under uppehållet och hon förstod nu vad jag menade.

Fotgåendet gick också bra, jag kastade ut en boll för att få lite dragningskraft framåt och körde utan klicker. Tidigare kunde hon ta kontakt vid första steget och sen titta ner-titta upp. Nu manade jag på henne med rösten och fokuserade verkligen på att ögonkontakten innan första steget var stabil och att hon verkligen var med. Jag har haft lite för bråttom förut inser jag nu.

Vi lattjade lite över hindret också.


Jag har nog lite tur om man jämför med andras hundträning för platsliggningen oroar mig inte alls. Apporten är ju rena dagisleken för henne. Tandvisningen är inte heller ett problem. Utmaningen för oss är att få till snärtiga liggningar/ståenden under gång samt en kvick och fokuserad linförighet/fotgående.


Sen gjorde hon som vanligt och tog sikte på det skitigaste diket hon kunde hitta... Jag ger mig tusan på att hon har listat ut att hon får bada på hemvägen om hon gör så... Och det var ju populärt.

Fukteksemet har börjat läka ihop, det långsammare än förut då hon inte går på nån antibiotika den här gången.


Jag inväntar leverans från foderbilen och den bör komma imorgon. Katterna får ikväll överleva på leverpastej och tonfisk. De liiiider verkligen.... not.



Av E J - 30 juli 2009 17:05


Uttråkad.



Uttråkad.



Uttråkad.




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards