Alla inlägg den 30 april 2007

Av E J - 30 april 2007 14:50

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist och så mycket spännande har ni väl inte missat direkt (ni, vilka ni... finns väl ingen som läser det här....).


Jag har de senaste dagarna tagit med mig min skröppliga granntants lilla dvärgpudel ut på kvällsturerna. Vi har promenerat och till och med joggat tillsammans alla tre. Billie tyckte det var hysteriskt kul med en kvick liten kompis, och det var nog tur att hon är kvick den lilla måste jag säga... Bille for fram som ett skogsmonster efter trasselsudden. Men huxflux vände det och det var svintobollen som jagade en låtsats skräckslagen ankdamsockupant. Fick dock bryta in och stoppa dem då jag märkte att Billie varvade upp och blev blockerad rent mentalt och bara ösde på. Pudeln hade kunnat åka på en ordentlig smäll om hon råkat befinna sig i fel läge när mitt kräk kom fladdrandes med manisk blick, mungiporna uppe vid öronen och jetström efter.


Det trista med det hela är att jag haft en söt liten och smart hund att jämföra mitt stora härke med och just nu så har jag ett par svarta dagar då jag undrar vad fan jag gett mig in i... Men det släpper nog så småningom. Hoppas jag. Om inte så är det ju bara dryga 14 år kvar av livsgnistan på den. Eller nåt. Det går nog snabbt.


Lite jobbigt också är att granntanten är lätt senildement och glömmer bort vart hunden är när jag är ute med henne och blir upprörd då hon tror någon stulit pudeln av henne... Kände mig helt rutten när jag kom tillbaka med hunden och insåg hur det låg till. (Fast också lite tacksam att jag hann tillbaka innan hon hunnit ringa polisen.)


Så nu vet jag inte hur jag ska göra... Hunden behöver ut och tanten är så tacksam och undrar när jag kommer igen men samtidigt vill jag ju inte råka bli stämplad som "pudelnappare" i kvarteret. Vi pratade om det sist och kom överens om att jag skulle göra en stor lapp där det står att jag är ute med hunden samt att jag lämnar mitt mobilnummer där och alltid har nallen  med mig. Jag ska testa och se hur det funkar med tanten.


Det är en förbaskat söt hund, ca 10mån och svart som natten. Ett riktigt kvicksilver och väldig glad åt uppmärksamheten.

Klämdag och jag åkte på jouren på jobbet eftersom jag är inhyrd... *suck* Jobbar till 17.00 så jag ska väl ta och fortsätta med det.

Trevlig Valborg!



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards