Alla inlägg den 12 februari 2009

Av E J - 12 februari 2009 14:57


Dagiset har inte fått tillstånd att bedriva hunddagis. Ägaren är sedan tidigare belagd med förbud att bedriva hundverksamhet. Företaget saknar f-skattsedel trots att de påstår att de har det på sina fakturor. De drar sig inte heller för att skicka ut fakturor på fantasibelopp med två dagars betalningsvillkor och hot om inkasso utan påminnelse om den inte är betald innan dess. (Min faktura är under bestridan, konsumentvägledaren hade några bra tips, likaså mitt juridiska ombud.)


Allt detta ovan går att bekräfta genom att ringa Länsstyrelsen och Skattemyndigheten. Fakturaproblemen är egenupplevda.


Vill du veta mer om vad denna människa ägnat sig åt (urkundsförfalskning, ej betalat skatt, moms och arbetsgivaravgifter m.m.) i sitt tidigare företag (registrerat i England, drivet i konkurs) så kan man först googla för de smaskiga detaljerna och sedan kolla nogare på t.ex www.allabolag.se eller på ratsit.

Företaget heter Zoe Zoe AB, idag och än så länge... Deras hemsida hittar du här: www.hundtv.se. Men de byter sida regelbundet så jag vet inte hur länge till den här är aktiv. www.zoezoe.se är ett annat alternativ.


Jag är inte ute efter att svartmåla någon, men vill varna andra hundägare för att ingå avtal med denna person. Var inte naiv och tro på allt som sägs, när ni inte längre är överens kommer spelreglerna att förändras.


Söker du ett BRA och SERIÖST dagis med alla papper i ordning rekommenderar jag att du söker via www.sshf.nu på deras "dagiskarta".


Mina dagisproblem: sammanfattning.


Dagis 1.

Betalade en månads förskott, hade provperiod en månad. Hundarna lämnades utan tillsyn, vintertäcken revs sönder utan att jag blev informerad, lokalerna underkända och inget tillstånd fanns längre. Små små rum och kalla, runt 10-12grader bara.

Har begärt att få tillbaka del av avgift för de outnyttjade dagarna den månaden efter att jag sade upp provplatsen.


Dagis 2.

Det nämnt först i detta inlägg. Hann inte betala avgiften så nu bestrider jag dagisets orimliga krav på 520kr för en dags passning... Visst betalar jag för den dagen (och har redan gjort- 1/20 av överenskommen månadsavgift), men inte ett sådant fantasipris.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards