Alla inlägg den 21 april 2008

Av E J - 21 april 2008 15:54


 

Chaplin 



 

En anonym gås.


Hoppas få igång mitt photoshop igen snart så jag kan fixa bilderna lite snyggare, just nu ligger de ute helt oredigerade. Enbart lite trimmade i kanterna. 

Av E J - 21 april 2008 13:43


Det är äntligen vår men för mig är det lite för mycket på gång just nu. Jobbet tar en massa energi för mig, kemin sliter jag med (ligger lite efter och det är svårt efter ett så långt plugguppehåll) samtidigt som jag nu sökt till högskolan och nervöst inväntar beskedet som ännu dröjer mååånga veckor... Utöver det vill jag fixa min trasiga toalettstol med där finns vissa logistiska problem att lösa. Vill också börja med körkortsteorin, har beställt hem den på skiva så jag kan sitta vid datorn och plugga. Det blir nog bra.


Loka är den som får lida dock... Jag har inte riktigt ork till engagera mig i henne just nu, hon får haka med. Har iaf börjat jogga igen, jag var ute på kvällen förra torsdagen och sprang nästan en halvmil. Loka fick följa med förståss och det gick jättebra! Kändes superskönt. Tyvärr blev jag kall vilket fick till följd att jag nu brottas med en trilskande förkylning.

Funderar på att köpa hem såna där dundervitaminer och ge mig själv en kur...


Har idag fått kallelse till miljödag med Järfälla BK på Attunda brandkårsövningsområde. Loka som är lite... försiktig av sig kan kanske dra nytta av en sån dag? Klättra runt, åka bår, krypa i rör m.m Det ska bli lite spännande faktiskt. Vore kul om man kunde locka med sig pojkvännen som fick sköta kameran kanske...?


Egentligen skulle jag behöva anmäla mig till en hundkurs av något slag för att komma igång med träningen, men jag har varit försent ute. Igen! Fortsätter leta och hoppas hitta något. Helst viltspår eller tävlingsinriktad lydnad. Allmänlydnaden sitter redan så bra eftersom Loka är så extremt följsam.


Fick apropå det lite komplimanger i helgen. Var hos pojkvännen och skulle gå ut med Loka. Gick förbi hans grannar och bakom mig hör jag dem säga:


"det där är en må-bra-hund!"

"hon har sån fin pli på den så det är inte sant..."


På tillbakavägen stannade vi och pratade lite. Loka fick hälsa och blir ompysslad. Jag blev lite blyg, för jag vet ju att det inte är mitt jobb bakom som gör att Loka är så fin. Dels är hon ju uppvuxen hos sin uppfödare i storkennel men sen är hon ju sån till personligheten att hon charmar alla.


Det är inte min förtjänst att hon är en så fin hund. 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards