Alla inlägg den 15 juni 2010

Av E J - 15 juni 2010 21:22

Vi har nu haft två olika rörmokare ute, "bajssmurfen" och "den trevliga rörmokaren". Som det ser ut nu har vi ett tvärstopp i rören under huset, närmare bestämt under pannrummet. Vatten från bastuduschen, tvättmaskin och garaget rinner utan problem. Allt vatten uppifrån, dvs båda toaletterna, är det däremot värre med... Vi gör som Fockers just nu: If it's yellow, let it mellow. If it's brown, flush it down. Vilket är så lagom trevligt. Vi ville ju slippa bo i hus med mulltoa!

Som tur är har vi goda vänner som ställer upp när det kniper. I morgon kommer Putte med "stora maskiner" och ska fixa biffen. Sambon är nere i källaren och konstruerar en "bajsrörskamera" så han kan kolla hur det ser ut inne i rören. Mycket kiss och bajshumor florera det här hemma nu, jag lovar.


Som terapi har jag målat klart den lilla alkoven utanför matkällaren idag där jag ska ställa upp de nya lagerhyllorna vi köpt och jag har vitlaserat. Ska det vara så ska det vara.

Sen gick jag ut i trädgården och jobbade upp en aptit. Grävde på den lilla plätt i trädgården där jag troooor att inget annat växer. Mest ogräs var det och en och annan liten pytterödlök. De flyttade jag på. Nu växer där snart majs och morötter istället. Loka var ett trevlig sällskap ut och höll sig i närheten. Det var jättespännande att sätta frön, då stod hon och hängde över min hand med höjda öron och undrade vad det var för gott jag petade ner i marken.




Nu blommar det överallt i trädgården. Jag får ihop fantastiska buketter, om jag ville, men föredrar att strosa runt ett varv då och då och titta och njuta.


Kolla bara vilka färger.


 



Och pricken över i:et är uppe.


 


Inte för att jag har varken tid eller ro att använda den!         


(Bilderna är tagna med mobilen, därav bildkvaliteten.)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards