Alla inlägg den 14 mars 2011

Av E J - 14 mars 2011 17:24

Det är otroligt skönt att det äntligen börjar bli varmare igen! Igår for jag till BK:n och tog bara med mig Loka. Det blev vårdebut på agilitybanan och hon toknjöt av en ensamstund med matte och att få härja av sig. Allt fanns kvar i minnet, vi repeterade balanshindrena, slalom och sen blev det lite gymnastikhoppning på låga hinder i små korta kombinationer. Lite studs på rad (3st) och även lite svängar i 90 grader. Att kondisen inte är som den var i höstas blev tydligt. Både på vovve och matte! Fokus på denna vårens träning blir kontaktfält (vi ska gå temakurs nu i mars), att få till slalomet och sedan lite mer handling så att jag kan sända henne framåt och åt sidorna. Planerar för en tävlingsdebut denna sommar och inser att jag inte kommer att vara fullt så mobil då magen bara blir större och större och ryggen värker illa till och från. Så Loka kommer att få springa lite mer än mig.   


Qito har nu uppgraderats från valp till unghund och detta firades genom att stora vardagsrumsmattan rullades ut igen. Vi har en inoff. utställning inplanerad igen nu i slutet på månaden. Rasklubben, SLHK, har en för enbart heelers i Järbo den 26/3 och vi ska dit. Det ska bli jätteintressant att få ställa Qito mot andra heelers. Så fokus med honom ligger nu på ståträning samt att gå fot i löst koppel. Tills dess ska också en hopfällbar campingstol (bekväm!) införskaffas samt en utställningsbur i canvas så han har någonstans att vila mellan varven.


Med min nya kombi som jag snart får hem planerar jag en riktig hundsommar.

  

På det personliga planet är det också bra. Börjar se gravid ut istället för bara lite tjock och frossar nu i plysch, velour och rosetter utan att skämmas. Eller ja, nästan i alla falla.

Har dock blivit förkyld igen så försökter ta det lite lugnt. Muntrade upp mig själv genom att baka lite muffins, ananas med kokostopping.


  Tur man har lite sällskap när man är hemma så man inte blir sådär... tokig...

  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards