Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av E J - 6 augusti 2008 19:45


Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något sist. Jag har, återigen, semester och är ledig två veckor framöver. Känns som en bonussemester och rätt skönt. Allt "stök" är avklarat, flytten är färdig, lägenheten uthyrd m.m

Lite grejor kvar att packa upp och sen försöka göra lite plats åt sig själv på nya stället.


Loka har en tid hos hudspecialist i nästa vecka. Ohyra är nu uteslutet då hon gått på stronghold i 7 veckor. Mjällandet avtog lite under en period (då hon gick på antibiotika för fukteksemet, fiskolja och biotin) men klådandet har bestått. Jag gissar att nästa steg blir en foderutredning och jag har förstått att det finns an easy way (dyrt) or the hard way (billigt men långdraget och kinkigt).

Har anmält oss till en kurs i jaktapportering i höst, start aug/sep. För "systerinstruktör" till Kikki som hjälpte mig så mycket med Billie. Det är lite långt att åka dit nu så jag hade turen att hitta Annika här i området istället.

 Viltspårandet har legat lite på is i sommar pga allt problem. Har lagt ett par spår och Loka funkar bra. Ska försöka få ett par till gjorda nu på semestern. Det vore ju kul att iaf få köra anlagsprovet på det.


Ska också iväg på en hundträningshelg med "gänget" från Bukefalos snart. Det ser jag fram emot. Inte för att det är något speciellt jag behöver hjälp med, förutom tips om hur jag motiverar Loka. Mest är det nog en knuff i ryggen för mig själv så jag kommer igång.

Det tar emot att träna med Loka. Jag misstänker att det på något vis väcker en bitter känsla i mig att "det borde ha varit Billie istället". Väldigt orättvist, jag vet, men jag vet inte hur jag ska komma över det. Jag tror att apporteringskursen kan hjälpa, där kommer ju verkligen skillnaden mellan hundarna fram. 

Tänkte beställa lite dummies och jox från Häromi snart och börja träna  hemma.


Nu ska jag rulla köttbullar.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards